Стандардниот пакет на Microsoft Office се враќа следната година

Стандардниот пакет на Microsoft Office се враќа следната година

Пазарот на софтверски услуги стана трајно фокусиран на претплати. За помала месечна претплата, корисниците добиваат пристап до сите карактеристики, можности и редовно ажурирање.

Еден од лидерите во оваа област е Мајкрософт. Веќе неколку години, софтверскиот гигант активно нуди планови за претплата за своите најпопуларни услуги, вклучително и пакетот Office. Компанијата неодамна ги спои во платформата Microsoft 365, која исто така нуди многу дополнителни функции, услуги и апликации.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments