Каде Можат Да Се Користат Кредитите Од Апликацијата За Анкета која Ви Придонесува Пари ?

Кредитите од апликацијата на Google таканаречена Opinion Rewards имаат една годишна важечка употреба. Можат да се користат на апликации како Google Play Films и Google Play Books.

Opinion Rewards е позната апликација која наградува. Opinion Rewards беше лансирана како мобилна апликација за анкета за Android и iOS. Апликацијата им овозможува на корисниците да одговорат на анкети, а со тоа да заработуваат награди.

Корисниците на Google Opinion Rewards беа изненадени кон крајот на 2019 година. Причината за ова е ненадејното исчезнување на кредитите што корисниците тешко ги заработија заради промената на политиката на Google … Со новата одлука, кредитите  беа поставени да истекуваат една година откако ќе се заработат. За да бе го пропуштите датумот на истекот може истите да ги потрошите во областа фил,мови, игри и многу други.

Каде Можат Да Се Искористат Кредитите на Opinion Rewards  

Еден од најлестите начини да ги потрошите кредитите дадени од Opinion Rewards е да ги потрошите во апликацијата Google Play Store. Исто така можат да се потрошат и за купување на апликации, купување или изнајмување на филмов Google Play Films и ТВ или за уживање во книжевната авантура на Google Play Books.

Кредитите на Opinion Rewards  Важат до 1 Година:

Иако има места каде можат да се користат овие кредити, постојат и области каде што не можат да се користат. Кредитите исто така не се достапни на кој било хардвер или додатоци во Google Play Store. Ова значи дека овие кредити не можат да бидат потрошени за нов телефон Pixel, уреди со Chromecast или паметни домашни производи на Google Nest.

Доколку разговараме за тоа како се заработуваат овие Opinion Rewards кредити, потребно е да ја симнете апликацијата и потоа да го чекате Google да објави нова анкета. Да ве потсетиме дека по завршувањето анкетата, заработените кредити истекуваат една година откако ќе бидат доделени.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *