Realme Watch со огромна продажба за 2 минути

Realme Watch со огромна продажба за 2 минути

Часовникот е лансиран на 25мај 2020 година, часовникот е пуштен во продажба во Индија и избувна во светот на технологијата. Кинеската компанија, својот часовник го гледа како, евтин паметен часовник. Тогаш колку се продаде во рок од 2 минути?

Часовниците се изпродадоа за 2 минути

Уредот Realme Smart Tv, кој е лансиран неодамна, успеа да достигне до 15 илјади во рок од 10 минути. 2 годишната компанија која достигна сличен успех, претходно работеше за компанијата Oppo.

Компанијата овој успех го објави на Twitter. Според добиените информации, во рок од 2 минути продадени се 15 илјади realme watch. Уредот е со цена од околу 50 €.

Овој уред во вредност од 50 €, од аспект на дизајн е сличен на часовникот на Amazfit наречен Bip. Покрај тоа. Компанијата изјави дека продажбите се завршени и дека побторно ќе почнат на 9 јуни 2020 година.

Овој уред е исто така фокусиран на човековото здравше, така што ја мери вредноста на кислород во крвта и ги следи срцевите отчукувања. Овој уред кој содржи 15 спортски режими, ги има опциите за боја како: црвена, црна, сина и зелена.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *