Samsung Galaxy Watch 3 360 поглед,промени

360 поглед на новиот Galaxy Watch 3

Веќе добивме неколку погледи на претстојниот Galaxy Watch 3 на Samsung, но овој нов leak го покажува од секој можен агол.

Во меѓувреме, друг leaker- Макс Вајнбах – го освои фирмверот што откри дел од новите одлики на смарт-часовникот.

За почеток, Samsung има голем број на нови часовници за нас, а некои се и поинформативни. Исто така, има нов Informative Digital Edge што може да се прилагоди за да се покаже статистика по ваш избор и исто така можете да ја промените бојата.

Некои други промени, како богати икони за известување и нов музички додаток, исто така, доаѓаат заедно со новиот часовник.

Spotify ќе биде пре-инсталиран во САД, додека мониторот ЕКГ ќе биде достапен само во Јужна Кореја засега бидејќи Samsung доби лиценца за монитор на ЕКГ само во домашната земја.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *