НЕРЕШЕНИ МИСТЕРИИ : Беспилотно летало во Колорадо

НЕРЕШЕНИ МИСТЕРИИ : Беспилотно летало во Колорадо

Размислете само една минута до крајот на минатата година дали гледате приказни за беспилотни летала кои редовно летаат­ но најитересниот дел е тоа кога не знаеш кој ги лета? Тоа беше мистерија. Но,сега новите испуштаат барем малку светло на ова прашање.Тоа беше навистина необична приказна.Светлата на небото покажаа дека беспилотните летала редовно летале над северо-источниот Колорадо и соседните области Небраска и Канзас. Се чинеше дека се во рој – скоро како формација. И тоа се случуваше, прилично многу ноќ после ноќ. Всушност, многу сведоци, па дури и екипи на телевизиски вести, можеа да го фатат овој феномен на видео. Но, тоа сè уште не одговори на прашањето: Кој ги леташе овие беспилотни летала и за каква цел?

покрај присуството на медиумите никогаш не било утврдено кој ги летал тие беспилотни летала и зошто? Две популарни теории беа дека се спроведувале истражувачки работи за гасовод или евентуално откривање метан по затегнување на регулативата за животната средина. Имаше многу прашања, но нема одговори.

Тоа е беспилотните летала остануваат – добро – мистериозни. Можеби еден ден ќе откиеме кој ги леташе.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *