Voicemod пристигнува на iPhone за да го смени вашиот глас

Voicemod пристигнува на iPhone за да го смени вашиот глас

Voicemod веќе не е само апликација за компјутер

Популарната апликација за менување на глас Voicemod денес излегува на пат кон iPhone. Voicemod Clips е нова мобилна апликација која ќе им овозможи на сопствениците на iPhone и корисниците на Android наскоро да го изменат својот глас за кратки видео и аудио клипови.

 Апликацијата е целосно бесплатна за употреба, без досадни реклами или одлики на фремиум. Можете да изберете од различни филтри за лице и аудио филтри за да создадете клипови што можат слободно да се споделуваат на социјалните мрежи, апликации за пораки и многу повеќе.

Слично како апликацијата за десктоп за компјутер, Voipemod Clips ви дозволува да изберете од различни гласови што го менуваат вашиот глас во реално време со трепкање на прекинувачот. Има 12 од кои треба да изберете секој ден, од библиотека од вкупно 60.

 Ефектите се забавен начин да го промените вашиот глас за беanksи на пријателите или да додадете креативна талент на тагите на TikTok. Voicemod користи комбинација на вештачка интелигенција и технологија за обработка на дигитални сигнали за своите синтетички гласови.

 Компанијата, со седиште во Шпанија, неодамна собра 7,1 милиони евра инвестиции за подобрување на своите технологии за конверзија на говорот. Додека Clip Voicemod е бесплатен, дневната ротација на 12 гласови.Ова апликација Може да ја преземете верзијата за iPhone на клипови Voicemod преку во App Store на Apple ,а апликацијата Android треба да биде достапна во наредните денови во Play Store на Google .

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *