eShark ESL-M4 Naginata полесни од пердувите

eShark ESL-M4 Naginata полесни од пердувите

Новиот ултралетен глушец од понудата на еШарк во ваша рака е скоро незабележлив.

Неверојатно лесен глушец се појавуваат во понудата на скоро сите производители на периферни уреди за игри а eShark не е исклучок. Нивниот нов модел е најлесниот глушец на светот познатиот Finalmouse Ultralight 2, со кој дели случај, но во замена за малку поголема маса носи елегантно RGB осветлување.EShark ESL-M4 Naginata е симетричен глушец со традиционална форма,кој поради фактот што нуди дополнителни клучеви само од левата страна.

Куќиштето на овој глушец е направено од светло пластика обоена мат црна боја а скоро целото тело има дупки во облик на шестоаголник,со тежина од 60 грама без кабел,ова е четврто најлесниот глушец на светот а за едноставни контроли како вклучување и исклучување и осветлување е достапен е слајд-прекинувач на долната страна на глувчето.

Постојат и четири стапала на Тефлон,кои обезбедуваат многу лесно лизгање на глувчето на тврда површина,глувчето има неверојатно флексибилен обложен кабел, кој делува како вратоврска под прстите.

Покрај трите основни копчиња, глувчето има едно дополнително копче и две странични копчиња од лево.Страничните копчиња на случајот се наоѓаат многу добро.Тие не се мачат кога не ни требаат и лесно се активираат кога е потребно.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *