Протекоа информации за Oculus Quest

Новиот Ocolus Quest можно е да биде објавен наскоро

Претходно оваа недела, го добивме првиот поглед на она што се чинеше дека е нова верзија за виртуелна реалност на Oculus Quest благодарение на очигледната маркетинг слика споделена на Twitter.

Оттогаш, повеќе слики – вклучувајќи ги и оние на уредот, и шпекулираниот датум за објавување – се појавија на Интернет, што укажува дека слушалките би можеле да бидат објавени наскоро.

Постоењето на овие единици, кои се чини дека се некој вид на уреди за тестирање, сугерира дека уредот би можел да излезе порано отколку подоцна.

WalkingCat,е првиот кој ја сподели маркетинг сликата што се појави оваа недела и има споделено веродостојни протекувања претходно.

Тие објавија што се чини дека се повеќе маркетинг слики на Твитер, а во еден од нивните твитови споменаа мистериозен датум на 15 септември, што може да укаже кога Oculus во сопственост на Фејсбук планира да започне и издаде новата верзија Oculus Quest.

Facebook одби да ги коментира сликите или шпекулираниот датум за објавување.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *