TalkBand наследник на Huawei

TalkBand наследник на Huawei

Huawei наскоро ќе лансира наследник на одличниот хибриден уред TalkBand кој функционира како смарт часовник и фитнес тракер, но исто така и како Bluetooth headset за воспоставување на телефонски повици handsfree.

Новиот модел Huawei TalkBand B6 веќе се појави на видео и има значително подобар дизајн и многу потенко тело. Кога хедсетот ќе го издвоите од ременчето и лежиштето за смарт часовникот, добивате многу ефикасна Bluetooth слушалка која може посебно да ја користите.

TalkBand B6 ќе работи со Kirin A1 процесор, Bluetooth 5.1, USB-C влез за брзо полнење и за ниајнса заоблен дисплеј со големина од 1.53 инчи со метално лежиште за часовник и кожни ременчиња.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.