Водоотпорна верзија на прекрасната внатрешна камера за безбедност

Водоотпорна верзија на прекрасната внатрешна камера за безбедност

Станува збор за батерија водоотпорна верзија на внатрешната камера Wyze.

Пакетот за стартување на отворено од 50 Wyze Cam ги носи најдобрите делови и додава водоотпорен дизајн и флексибилност на батеријата.Тоа е одлична камера која изгледа убаво и е лесна за поставување и употреба по ниска цена.Севкупно сепак оваа камера е одлична опција за буџет што се проширува на одличната линија на Wyze.

Камерата ќе го прошири опсег на Wi-Fi и ќе го подобри работниот век на батеријата на вашиот фотоапарат.Додека неговото траење на батеријата може да варира во зависност од употребата, надворешната температура.Cam Plus што доаѓа во септември.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.