WhatsApp наскоро може да работи со истиот телефонски број со повеќе телефони

WhatsApp наскоро може да работи со истиот телефонски број со повеќе телефони

WhatsApp презеде уште еден чекор кон воведување на разговор на повеќе уреди,се забележува дека апликацијата за разговори воведе мени наречено поврзани уреди кои ќе ви овозможат да управувате и да додавате уреди поврзани со вашиот број регистрирани со WhatsApp.

Оваа одлука моментално е во развој.Нема информации за тоа кога ќе бидат достапни за корисниците но  WhatsApp навести оваа функција ќе ја добиете преку известување  за регистрација Засега, WhatsApp ви дозволува да ја користите апликацијата на работната површина преку WhatsApp за веб но вашиот телефон треба да биде поврзан на Интернет.

Се надевам ова новата опција ќе ви овозможи да ја користите апликацијата на други уреди кога телефонот ви е бесплатно или нема интернет конекција.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *