Објавен Halo Infinite гејмерски хардвер

Гејмерски хардвер со Halo Infinite од Razer и 343 Industries

Инвеститорот за Halo Infinite 343 Industries и Razer најавија партнерство за развој на лиценцирани периферни уреди за игри за Xbox и компјутер за Halo Infinite.

Според соопштението за печатот, партнерството му овозможува на Razer да развива повеќе лиценцирани производи со Halo Infinite, вклучувајќи ги и уредите за игри и за Xbox и за компјутер.

Исто така, потврдено преку соопштението, разни тековни производи на Razer Xbox ќе бидат компатибилни со претстојните Xbox Series X, вклучувајќи ги и безжичните слушалки Nari Ultimate, Razer Turret и Razer Wolverine контролерот.

Покрај тоа, Razer објави дека развива целосна нова линија на производи за следната генерација конзола на Microsoft, кои треба да бидат објавени до крајот на годината.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *