Virgin Galactic открива дизајн на кабината и огромно огледало кое ќе им дозволи на астронаутите да се видат себеси во нула гравитација

Virgin Galactic открива дизајн на кабината и огромно огледало кое ќе им дозволи на астронаутите да се видат себеси во нула гравитација

Летајте соVirgin Galactic на Ричард Бренсон со прилагодено седиште за прилагодување со автоматско осветлување.Тоа е целиот дел од пакетот што го откри вселенската туристичка компанија во вторникот преку преносот во живо на YouTube.Вирџин Галактик ја откри кабината каде клиентите кои плаќаат 200 000 долари билет.

Компанијата се здружи со „Under Armour“ што исто така ги прави своите вселенски облоги да ја развијат ткаенината за секое седиште.Се дизајнирани да бидат безбедни удобни имаат и просторот откако привремено ќе одмараат.

Вселенското летало има екраните на седиштата со податоци за во живо на летот со 16 камери за да го сними искуството од секој агол најголемото огледало во вселенската кабина и секако десетина прозорци за да погледне во Земјата од гледна точка неколку луѓе искуство. Тоа може да додаде до буквално најдобрите селфи досега. 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *