Galaxy Buds Live прикажани во ново протекување

Официјални рандери излегуваат во пресрет на лансирањето

Galaxy Buds Live ќе бидат следните безжични слушалки на Samsung и за разлика од претходните два преса, овој пат, добиваме активно откажување на бучавата, заедно со главниот ремонт на дизајнот.

Денес, ние го имаме првиот поглед на официјалните рендери на Galaxy Buds и тие изгледаат добро, освен, повторно, дизајнот е нешто што не го сакаат многу луѓе, на прво место.

Galaxy Buds Live ги покажуваат слушалките од секој агол и полначот

Рендерите беа споделени од Ишан Агарвал и претходно видовме слични слики, но ова е точно колку што можеме да добиеме од официјалните рендери.

За среќа, ова ќе биде официјалниот дизајн, така што знаете што ќе добиете.

Рендерите се одразуваат на многубројните дискусии за совети за уши во форма на крилја и не сме сигурни како тие ќе го додадат целокупниот квалитет на звукот или активното откажување на бучавата, но разбирајќи го Samsung, претпоставуваме дека тие ќе направат нешто околу ова.

Самиот полнач изгледа доволно мал за да се вклопи во џеб и верувам дека тоа е еден од најважните фактори што се однесуваат на безжичните слушалки.

Затоа, ако барате нешто компактно, ова е она што треба да го барате.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *