Windows 10 + и Office 2016 на летен попуст

Windows 10 + и Office 2016 на летен попуст

Овој пакет ќе го добиете со 63% попуст ако го внесете промотивниот код. Покрај тоа, ве очекуваат други врвни работи – Windows 10 Pro за13,94€ и Office 2019 за 30,62€

Убава понуда и вие нашите следачи погледнете ја на MMORC.com која специјална летна понуда за клучеви за активирање на софтвер.

Софтверот во нивна понуда е веќе значително поевтин отколку во случај на набавки преку официјални канали за продажба,а со промотивни кодови овие цени можат да бидат уште пониски.

Можете да купите  промотивниот код BGB40, кој ќе ви овозможи попуст од 40%,но можете Office 2016 Pro и пакет што ги вклучува Office 2016 и Windows 10 по неверојатна цена со дополнителен попуст од дури 63%!

Можете да добиете попуст од 56% кога ќе купите канцелариски пакет Office 2019 или пакет што вклучува Office 2019 и Windows 10.При купување, внесете го промотивниот код BGB56 .

Самиот процес на купување е многу едноставен.Откако ќе кликнете на врската во текстот за посакуваниот производ, ќе ви биде прикажан софтверот со целосна цена во продавницата MMORC.Препорачуваме PayPal бидејќи е наједноставниот и најбезбеден начин. 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *