Прелистувачот Edge на Microsoft со ограниченост

Прелистувачот Edge на Microsoft со ограниченост

Новиот прелистувач на Microsoft Edge започна вечерва со проблемите се чини дека тие влијаат врз корисниците наEdge кои го избраа Гугл како зададен пребарувач. Мајкрософт го истражуваше проблемот и сега вели дека се верува дека е решен.Мајкрософт препорачува да ги исклучите предлозите за пребарување во крајна линија.

Сударите на  Microsoft Edge влијаат врз корисниците на Виндоус.Не е јасно има ограниченост само на корисниците на пребарување на Google воEdge и ако се префрлите за пребарување Bing на Microsoft во Edge  паѓањето веднаш се случи.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.