Facebook нуди официјални видео спотови

Facebook нуди официјални видео спотови и премиерна нова содржина

Facebook склопи договор со реномирани музички куќи, како што се Sony Music Group, Universal Music Group, Warner Music Group, Merlin, BMG и Kobalt.

Видео спотовите на овие брендови ќе можат да се откриваат во News Feed.

Facebook објави дека почнува со објава на лиценцирани официјални видео спотови на својата платформа во САД, по тестирањето во Индија и Тајланд.

Корисниците ќе почнат да ги гледаат содржините на музичарите и бендовите од различни жанрови, а ќе можат и да ги откриваат и делат како стандардните објави.

Покрај тоа, корисниците ќе можат да ги следат омилените музичари и да ја следат нивната работа од нова дестинација.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.