MSI GL75 Leopard гејмерски лаптоп

MSI GL75 Leopard гејмерски лаптоп

Леопардот GL75 има моќен 17,3-инчен гејмерски лаптоп во својот опсег што ги носи сите модерни игри непречено на одговорниот Full HD дисплеј (144 Hz, IPS). Лаптопот  леопардот  е 16 GB меморија,MSI GL75 им припаѓа на гејмерските лаптопи во формат 17,3 инчи.Се напојува со  процесор Core i7-10750H  hexa-core и  графичко јадро GeForce RTX 2070.

Уредот не е за нас непознат, бидејќи  е идентичен наследник на GL75 9SEK  на GP75 Leopard 9SD.Бидејќи GL75 10SFR е идентичен во градежништвото со GP75 9SD  и  GL75 9SEK нема да навлегуваме понатаму во случајот поврзувањето  влезните уреди и звучниците.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *