Rampow 61W GaN USB-C адаптер за напојување.

Полнење со висока ефикасност од 61W целосно полнете го вашиот  MacBook Pro на 100% за само 1,8 часа и наполнете го вашиот iPhone 70% побрзо од полначот за индустриски стандард. Нема веќе долго време да чекате да ги користите лаптопите или паметните телефони.

Практичен со ултра-компактна големина и подготвена за патување.Овој USB полнач е 52,52% помал од стандардниот полнач за MacWook 61W.Покрај тоа, тие помагаат да се подобри ефикасноста на полнењето на над 94%, да се намали загубата на напојување и да се задржат внатрешните компоненти да бидат ладни.Сигурен и безбеден полнач.Ги заштити вашите уреди од полнење прегревање и краток спој.USB C може да се вметне за 10000 пати.Компатибилен со USB-C лаптопи како што се MacBook Pro,Dell XPS 13 исто така и за iPad Pro 2020 / iPad Pro 2018,Nintendo Switch, iPhone SE / 11/11 Pro / 11 Pro Max .

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *