Samsung Galaxy Note 20 во продажба

Samsung Galaxy Note 20 во продажба

Во среда компанијата ќе биде домаќин на својот прв виртуелен Unpacked настан , што се емитува во живо од Јужна Кореја.Се очекува да претстави нов паметен часовник и ушни перничиња,како и таблет.Уште поважно Samsung ќе ги покаже своите нови Galaxy Note 20 и неговите Galaxy Z Fold 2.Луѓето кои чекаа да ги надградат своите телефони може да одлучат дека ова е време да го сторат тоа.

Но телефоните на Samsung имаат тенденција да се продаваат во многу поголеми количини од уредите од неговите врсници на Android.Главен ривал Епл сè уште не се обидел да продаде високо-предводник на телефон за време на пандемијата.Први 5G ајфони не се очекуваат до оваа есен.Предводникот на Samsung од почетокот на оваа година Galaxy S20 излезе на продажба бидејќи Кина и делови од Европа се справија со COVID-19 борба против вирусот. 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.