Сеуште не е потврдено името на Samsung Galaxy Fit2

Сеуште не е потврдено името на Samsung Galaxy Fit2

Samsung се очекува да започне фитнес-tracker заедно со голем број други производи на претстојниот настан Galaxy Unpacked.Можеби ова е првиот пријавен список за уредот што користи соодветно име на производ.Следното големо лансирање на производи на Samsung е наскоро.

Еден од овие нови производи може да биде фитнес-tracker за да го наследи постојниот Galaxy Fit.Сепак, ниту еден извештај не дал многу докази дека тоа ќе биде директна замена за ова носење.Може да покаже дека Samsung SM-R220 уред претходно потврден како фитнес-тракер од Федералната комисија за комуникации сега е поврзан со името Galaxy Fit2.

Затоа се чини дека е навистина планирано како надградба на оригиналниот Fit.Дополнителните официјални одобренија за продажба откриле дека тој ќе поддржува Bluetooth 5.1 и може да го подобри работниот век на батеријата во споредба со првата генерација на нејзините серии.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *