Samsung Galaxy Buds Live објавени

Официјално пристигнаа новите слушалки Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live слушалките сега се официјални. Тие носат возбудливи нови карактеристики и перформанси.

Со оглед на производите што Samsung веќе објави некое време назад, Galaxy Buds Live изгледаат како нешто од иднината. Но, тие се суштински дел од екосистемот Samsung и оние што ќе ве натераат да преиспитате дали навистина ви е потребен тој џек за слушалки.

Иако дизајнот може да отпушти многу луѓе, но овие слушалки се дизајнирани на таков начин што тие нудат подобро вклопување во увото и засилена изолација на надворешен звук.

Samsung има вграден пар сунѓери кои прават надворешната бучава да ја блокира. И, како и редовните пупки на Galaxy, можете да дозволите звуци однадвор во увото за да слушате што се случува околу вас.

Galaxy Buds Live се достапни во три опции во боја: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic White.

Samsung има прилично солидна цена за Galaxy Buds Live од 169,99 долари.

Ќе можете да ги купите овие слушалки почнувајќи од 6 август.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *