LEMFO LEM10 – 4G LTE Smart часовник за Android и iOS

4G Smart часовник за Android и iOS

Ако пред неколку години паметните часовници имаа многу основни функции, денес некои од овие уреди имаат толку многу функции што дури и успеваат во голема мерка да ги заменуваат смартфоните, одземајќи ги некои од нивните функции.

LEM10 е еден од предводниците на моделите на брендот LEMFO, кој го знаеме од неговите паметни часовници за буџет. Иако е малку поскап, LEM10 има многу пониска цена во однос на своите конкуренти, што може да понуди исто што дури и помалку додатоци.

Главниот дел од квадратното тело е алуминиум, а на 4 места, во аглите, скапоцениот метал е во прекин со поликарбонат.

Во внатрешноста на каросеријата се вградени Wi-Fi модул и 4G LTE антена. Откако ќе ги одврзете овие две завртки со специјален шрафцигер што доаѓа со часовникот, добиваме пристап до слот за SIM картичка.

Батеријата што го напојува часовникот има полнење од 700mAh и гарантира 2 дена активна работа со едно полнење.

Кога станува збор за поврзување со паметен телефон, LEMFO LEM10 е исто така разноврсен. Паметниот часовник е компатибилен со уредите со Android и iOS.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.