Паметниот Samsung Galaxy Watch 3 доаѓа полесен и потенок

Паметниот Samsung Galaxy Watch 3 доаѓа полесен и потенок

Samsung Galaxy Watch 3 го претстави компанијата на својот виртуелен настан Galaxy Unpacked.Конечно официјалното соопштение е направено. 

Galaxy Watch 3 доаѓа во две димензии 41мм и 45мм.Постојат две варијанти во секоја големина една со само Wi-Fi и другата со LTE конекција.Galaxy Watch 3 исто така доаѓа со MIL-STD-810G сертификација отпорност на вода и има три опции во боја.Samsung Galaxy Watch 3 доаѓа со голем број подобрувања во однос на оригиналниот Galaxy Watch.

Тој е 14 проценти потенок 8 проценти помал и 15 проценти полесен од неговиот претходник.Samsung Galaxy Watch 3 доаѓа со IP68 отпорност на вода има батерија од 247mAh.Исто така има звучник и микрофон што овозможува повици директно на часовникот за паметни телефони. Во однос на тежината тежи 53 грама.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *