Дали Fortnite го копирал виралниот лизгачки танц од TikTok?

Дали Fortnite го копирал виралниот лизгачки танц од TikTok?

Актерката и танчарка Ана Кото претстојната епска епитапска „Freewheelin“ не ја заслужува за нејзините морничаво слични танцувачки потези и нејзинате очила облечена  во лизгачка кожа.

Епот не би бил свесен за нејзиниот придонес. Само минатиот месец Фортнајтофицијално го призна креаторот на Ренегадата уште еден вирален танц TikTok од тинејџерот на Атланта.

Дури го именуваше емотикот по вистинското темпо.Се одржа официјален натпревар за танцување ТикТок го пронајде победникот пред само неколку дена.

Оргиналниот танц отиде собра 15,7 милиони прегледи на TikTok со тоа се зголемена продажба на ролери лизгалки и заживување на хоби. Ова е прв пат Фортнајт да додаде период на лизгање.Тешко е да се мисли дека Епот не знае што прави.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *