Sony WH-1000XM4 официјално објавени

Активно откажување на бучава, траење на батеријата до 30 часа и повеќе

Слушалките штотуку се најавени и Sony дефинитивно ни даде нешто што е неверојатно, тоа е нешто од што не треба да се изненадуваме.

Sony WH-1000XM4 сега се достапни за 349 американски долари во црна и сива боја. Двете бои изгледаат прекрасно како што би сакале, и го делат истиот дизајн за јазик со нивните постари повторувања.

Што се однесува до дизајнот, тој сè уште се заснова на WH-1000XM3 и тоа не е лоша работа.

Сепак, Sony додаде прилично добра количина на промени.

Започнувајќи со чипот за откажување на бучавата, кој сè уште е процесор Q1N, но Sony тврди дека тие ажурирале нов чип на Bluetooth аудио систем кој може да анализира музика, како и околниот шум на околината 700 пати во секунда.

Sony конечно носи повеќекратна поддршка, што овозможува слушалките да бидат истовремено спарени со два уреди одеднаш.

Sony вели дека клиентите ќе треба да инсталираат ажурирање на фирмверот, за оптимални перформанси.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *