Anker гејминг џоистик за Android и iOS

Anker го претстави својот нов PowerCore Play 6K Mobile Controller

PowerCore Play 6K има вградена батерија од 6.700mAh од внатрешната страна, што е сигурно дека ќе ви ѓи однесе гејминг сесиите на следното ниво. Ергономските зафати се полесни за држење и маневрирање.

Производот има и USB-A, како и вграден USB-C кој нè враќа назад кон идејата каде ја споменавме компатибилноста на контролерот со уредите за iOS и Android.

Anker PowerCore Play 6K е достапен za 35 американски долари, но компанијата нуди и понуди за кога ќе биде објавен. Од аспект на цената, Anker PowerCore Play 6K е одлична опција само заради неговата огромна компатибилност со уредите и нејзината цена за разлика од она што го носи на табелата.

Тој усвои универзални конектори за да можете да го поврзете секој паметен телефон што го имате и само да одите со вашата рутина за игри. Масивната батерија внатре е главен плус и одлика што мобилните гејмери секогаш ќе ја ценат.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *