Запознајте се со топ 5 креаторите на TikTok кои заработуваат највисоки приходи

Запознајте се со топ 5 креаторите на TikTok кои заработуваат највисоки приходи

TikTok е повеќе од само забавна апликација исто така може да ве натера да заработите пари.

Ги откивам највисоките заработувачки TikTok во светот и ќе бидете изненадени кога знаете дека тие се претежно тинејџери. Тие разговараа и самите имаат нивните тимови, како и со нивните инвеститори.

Погледнете ги првите пет најголеми заработувачи подолу:

Адисон Раи 19 годишната заработи приближно 5 милиони американски долари помеѓу јуни 2019 и јуни 2020 година.

Чарли Д’Амелио 16 години една година откако таа се приклучи на апликацијата заработи 4 милиони долари. 

@charlidamelio

i spilled coffee all over my shirt dc @ajeyalanai

♬ original sound – kassidy_0530

Дикси Д’Амелио таа е сестра на Чарли. Навивачите честопати ја гледале како танцува со малата сестра во нивните бројни кампањи за брендови. Таа оствари 2,9 милиони долари за изминатата година. 

Лорен Греј успеа да заработи околу 2,6 милиони американски долари.

@lorengray

tag me in your expectation vs reality video using this sound and #dontpopmybubble ✨😍 @extragum #ad

♬ Dont Pop My Bubble – extragum

Џош Ричардс-заработи околу 1,5 милиони долари.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *