Wormhole – Како да контролирате мобилен телефон од компјутер?

Wormhole – Како да контролирате мобилен телефон од компјутер?

Вистинско задоволство е да се користи самата игра одлично работи на паметен телефон и на компјутер. Wormhole се истакнува благодарение на добрите перформанси. Постојат многу причини за да го контролирате својот паметен телефон или таблет преку нивниот компјутер.

Приказната е малку поинаква кога станува збор за iPhone или iPad. За среќа некое време има решение што го прави управувањето со паметните телефони од компјутер без разлика дали е со Windows или MacOS,го прави прилично пријатно искуство. Wormholе работи на паметни телефони со целосно официјална верзија на оперативниот систем.

Она што Wormhole сигурно мора да го признае е фактот дека искуството за управување со паметни телефони од компјутер и користење на инсталирани апликации на нив е едноставно одлично. Можно е да се користат тастатура и глушец поврзани со компјутер за да се контролираат ликовите во играта. Поддржува Bluetooth со Bluetooth BLE и мора да биде опремен со Windows 10 (верзија 1703 нагоре). Самата Wormhole е поддржана на Windows 10 и MacOS.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.