Apple Watch OS 7јавна бета верзија сега е достапна

Секоја година, Apple има јавни обложувалници на претстојните оперативни системи iPhone,iPad и Mac за да ги тестира и проба.Оваа година Apple Watch добива своја јавна бета верзија.Watch OS 7 сега е достапна за преземање,но прво ќе ви треба iOS 14 јавна бета верзија на iPhone за да ја испробате.

Конечната верзија на WatchOS 7 се очекува оваа есен заедно со новата верзија на Apple Watch како што е обично.ОС 7 е следење на спиењето функција што сопствениците на „часовник“ би можеле да ја испробаат претходно со апликации „Епл“.Новиот софтвер додава и нови лица за часовници, овозможува размена на лица со часовници може да следи нивоа на фитнес како што стареете и има потсетник за миење на рацете и следење. 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *