Huawei ќе ја лансира MateBook серијата на македонскиот пазар

Huawei ќе ги лансира производите од Matebook серијата

Сите модели се одликуваат со FullView дисплеј, елегантнo металнo тело, копче за стартување со препознавање на отпечатоци и поддршка на интелигентни одлики за поврзување на лаптопот и вашиот паметен телефон Huawei, познати како Multiscreen collaboration.

Кон крајот на месецов, технолошкиот гигант Huawei ќе го прошири своето портфолио на паметни производи во Македонија со нова категорија – лесни и преносни лаптопи од Matebook серијата.

Македонските корисници ќе имаат на располагање 4 претставници – моделите Matebook X Pro со 13,9 инчен дисплеј на допир, ултра тенкиот 13 инчен Matebook 13 и елегантните машини од средниот ценовен опсег, Matebook D14 и D15.

Huawei Matebook X Pro

Huawei Matebook 13

Huawei MatebookD14 & D15

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *