Нови фотографии на Аватар 2

Продуцентот Jon Landau на Инстаграм да постави фотографија од „High Camp Bio Lab“ од поставените сцени во Нов Зеланд заедно со фотографија од Камерон гледајќи се и извонредно деталниот дизајн.Био лабораторија за високи кампови е поставена на сцените во Нов Зеланд,и го проучува сетот пред снимањето.

Поздрав до екипажот за нивното внимание кон уметноста на нивните занаети напиша Jon уверувајќи дека производството сè уште е во тек во Нов Зеланд по паузата поради пандемијата на коронавирус.Аватар 2 е закажан за 2022 година,снимањето и за Аватар 2 и за 3 започна истовремено во 2019 година во Нов Зеланд Аватар 2 е закажан за 16 декември 2022 година.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *