Apple подготвува пакети за претплата што ќе соберат ТВ Плус,Музика

Apple подготвува пакети за претплата што ќе соберат ТВ Плус,Музика

Епл се подготвува да лансира серија претплатнички пакети што ќе ги соберат нејзините дигитални услуги како Apple Music,Apple TV Plus,Apple Arcade и повеќе.Пакетите кои наводно ќе бидат наречени  “Apple One” би можеле да дебитираат уште во октомври и ќе им овозможат на луѓето да се претплаќаат на повеќе услуги по единечна месечна цена.

Наводно, ќе има различни нивоа на снопови, при што основното пакување ќе ги соедини Apple Music и Apple TV Plus.Поскапите опции ќе работат во услуги како Apple Arcade, Apple News Plus и складирање на iCloud.Епл може да воведе пакети за претплата заедно со својата следна постава на „Ајфон“ кои се очекуваат оваа есен. 

Овој потег може да помогне да се охрабрат повеќе луѓе да се претплаќаат на услугите на Apple со што се зголемуваат приходите од услугите на производителот на iPhone.  

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *