Ажурирањето за Windows 10 конечно пристигнува на Surface Pro X и на другите уреди на Microsoft

Ажурирањето за Windows 10 конечно пристигнува на Surface Pro X и на другите уреди на Microsoft

Ажурирањето за Windows 10 0конечно се доставува до разни хардверски Microsoft Surface  вклучувајќи го и Surface Pro X 

Додека прелистувачот за ажурирање од мај 2020 година за прв пат започна на 27 мај некои од сопствените уреди на Microsoft сè уште не го добија ажурирањето во последните неколку месеци што се чини прилично чудно  со оглед на тоа што би очекувале темелно да се тестираат ажурирањата на оперативниот систем со сопствен хардвер на фирмата e пред пуштањето.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *