Најдобра тастатура за 2020 година

Најдобра тастатура за 2020 година

Без разлика дали вашата сегашна тастатура видела подобри денови потребни ви се дополнителни тастатури за далечинско работење или училиште,или едноставно сакате подобро искуство со пишување,оваа листа ќе има нешто за да ги задоволи вашите потреби.Logitech , Microsoft и Apple се некои од најголемите имиња во категоријата,но има и многу помали имиња кои вредат за вашето внимание. 

Оваа листа се фокусира на жичените и безжичните тастатури дизајнирани за продуктивност, а не за игри . Исто така, опфаќа модели по најразлични цени затоа што, за среќа, не мора да трошите многу за да добиете подобра тастатура.


Keyboard Natec Genesis Gaming

Logitech Ergo K860

Microsoft Ergonomic Keyboard

Apple Magic Keyboard

Microsoft Modern Keyboard co Fingerprint ID

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard

hyperx alloy elite 2 механичка гејмерска тастатура

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *