WhatsApp нуди посветеното пребарување на стикери преку најновата Бета

WhatsApp нуди посветеното пребарување на стикери преку најновата Бета

Се чини дека WhatsApp е наменет да им олесни на корисниците да најдат релевантни налепници за нивните разговори, скоро две години откако донесоа пакетите за налепници на својата платформа.Најновата бета верзија на WhatsApp за Android дава преглед на новото искуство.

Доаѓа со опција за пребарување за да ви овозможи лесно да најдете налепници од вашата колекција.Како што за прв пат забележано од WhatsApp се одликува со tracker WABetaInfo промената е дел од WhatsApp верзијата 2.20.198.5 бета верзија за Android.

Донесува копче за што е до кратенките за емоции GIF и налепници за да ви овозможи да ги пребарувате достапните налепници.Откако ќе го притиснете копчето апликацијата за инстант пораки отвора екран што ви обезбедува копче за пребарување како и ги прикажува сите зачувани налепници во различни јазичиња.

WhatsApp очигледно е во развој да донесе повеќекратна поддршка на уредот.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *