Имаме прв поглед на новиот паметен часовник на Honor

Имаме прв поглед на новиот паметен часовник на Honor

Кон крајот на 2019 година Хонор под-бренд на Huawei лансираше фантастично фитнес-центрично смартфонче наречено Honor Magic Watch 2.

Смарт-часовникот  доаѓа наскоро на 4 септември во рамките на годишната техничка манифестација ИФА 2020 па веројатно е дека Хонор е домаќин на настанот за започнување таму каде што ќе го видиме часовникот, со датум на објавување некое време подоцна.

Можеме да видиме дека новиот смарт часовник Хонор ќе има физички копчиња што му дава повеќе елегантен и фитнесцентричен дизајн од неговиот претходник  кој имаше круни и затоа повеќе „класичен“ часовник.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.