Гугл додава повеќе бои и нови функции на слушалките на Pixel Buds 2

Гугл додава повеќе бои и нови функции на слушалките на Pixel Buds 2

Кога удрија во продавниците уште во април слушалките на Google Pixel Buds 2 привлекоа големо внимание за нивниот привлечен дизајн Mentos-esque дизајн.

И додека Samsung Galaxy Buds Live се безжични ушнички во моментот – барем во однос на нивниот иновативен дизајн Pixel Buds 2 може да добие некое обновено внимание благодарение на пристигнувањето на нови опции во боја кои беа претходно најавени но не се достапни за купување.

Портокалово малку црвеникаво црно сега  сите се официјално во продажба за 180 американски долари истата цена како и оригиналната бела верзија. Гугл обезбеди неколку мали ажурирања на вклучувајќи го и оној што го поправи проблемот со звучното слушање со кое некои луѓе се соочуваат. 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.