PlayStation 5 ја добива својата прва телевизиска реклама

Навестување на непосредни најави

Новата реклама за PlayStation 5 сега е објавена официјално на Интернет, при што официјалниот блог за PlayStation обезбедува дополнителни информации за тоа.

Новата реклама, која првично ја сподели PlayStation Унгарија, навистина не покажува ништо ново, но фактот дека е подготвена за емитување може да навести наскоро да се отворат пред-нарачките и објавување на цени.

Претходниот настан State Of Play, иако не беше фокусиран на игри од прва рака на PlayStation 5, обезбеди некои ажурирања за неколку наслови кои доаѓаат до следната генерација на Sony конзола, но нема информации за цените.

Со пуштањето на конзолата пред крајот на годината, а пред-нарачките кои сè уште не се отворени, најверојатно е дека најавување во врска со цената на конзолата треба да се направи во многу блиска иднина.

PlayStation 5 ќе го објави како стандардно издание, комплетно со Blu-ray уред и другата верзија Digital Edition. Двата модели ќе имаат малку поинаков дизајн, но сепак гејминг искуството ќе биде исто.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.