Pixel Buds на Google звучат значително подобро

Pixel Buds сега можат да исфрлат помоќен бас

Google оваа недела изврши значајно ажурирање на фирмверот во своите слушалки на Pixel, додавајќи неколку нови функции на вистинските безжични ушни слушалки, вклучувајќи и поставка засилување на басот.

Ажурираниот фирмвер, исто така, требаше да ги реши проблемите со поврзаноста и аудио напуштањето за кои се жалат некои рани купувачи на Pixel Buds.

Google успеа во првиот бит; засилување на басот овозможува многу реално подобрување на квалитетот на звукот, ако порано сте биле разочарани од ниските перформанси.

Но, безжичниот сигнал на Pixel Buds е сè уште послаб отколку што требаше, а фрустрирачките музички прекини остануваат.

По примената на ажурирањето, ќе најдете поттик за бас под делот „звук“, кој исто така ги вклучува и новите, експериментални опции за предупредување за внимание.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *