Нова шопинг апликација во Македонија – Шопинг асиситент Spotapp.mk

Нова шопинг апликација во Македонија- Шопинг асиситент Spotapp.mk

Немора веќе да шеташ по продавици и да бараш попусти.Конечно одлична вест за шопингхоличари. Најнова апликација која излезе во Македонија прв шопинг асистент spotapp.mk

Сите најнови попуст прикажани на креативен начин. Користи ја мапата и веднаш лоцирај ги попустите кои ги бараш.Не пропуштај ниеден попуст. Користи пребарување за да ти биде полесно. Најди го тоа што ти треба полесно од било кога. Spot известува за најновите попусти од твоите омилени брендови и продукти.

Со еден клик до сите можни информации. Целосно персонализирани нотификации, следете ги своите омилени брендови, следи конкретки продукти или услуги. Нотификации за секој попуст од категоријата која те интересира. Кога ќе го најдеш тоа што го браш само кликни GO! И тука ти се сите најпосакувани понуди на едно место.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.