Со AnyDesk од далечина може да ги контролирате компјутерите и паметните телефони

Со AnyDesk од далечина може да ги контролирате компјутерите и паметните телефони

Лесно може да се управувате со компјутерите со Windows,GNU /Linux, MacOS и паметните уреди со Android во сите насоки додека iPhone и iPad ќе можат да добијат слики со стриминг што е секако подобро од ништо кога некој ќе има потреба од помош. Поддржани се и Raspberry Pi,Chrome OS и FreeBSD. 

AnyDesk исто така се истакнува со сигурност, така што комуникацијата е заштитена со криптирање TLS 1.2, 2048-битна RSA Key Exchange и Erlang технологија, а постои можност за соработка како и многу други карактеристики кои директно зависат од која верзија се користи од AnyDesk.

Покрај тоа може да се пофали со доста солидни перформанси, и многу е лесен за употреба. 

Само инсталирајте ја стартувајте ја и напишете ја адресата AnyDesk на уредот со кој се поврзува и почекајте другата страна да ја одобри врската тоа навистина не може да биде поедноставно.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *