Што ќе претстави Huawei на 3ти септември

Технолошката изложба ќе се одржи помеѓу 3 и 5 септември

Huawei продолжува да биде исклучително активен во мобилната индустрија. Следниот премиум смартфон на компанијата нема да биде достапен пред крајот на септември.

Huawei планира да има силно присуство на IFA 2020.

Технолошката изложба ќе се одржи помеѓу 3 и 5 септември под засилени безбедносни мерки. Huawei планира да го привлече вниманието на посетителите и нејзините фанови со премиерата закажана за првиот ден од шоуто.

Портфолиото на компанијата ќе понуди најразлични нови модели во стратешки сегменти како што се паметни телефони, паметни часовници, телевизори и многу повеќе.

Претстојниот настан ќе ни открие и како компанијата сака да ни го олесни секојдневниот живот, а од друга страна по која цена ќе можеме да ги промениме паметните домови со најновите технологии на компанијата.

Нема да изненадува ако на IFA 2020 научиме повеќе за премиерата на предводниците на Mate 40.

Трговските санкции на владата на САД ја отежнуваат снабдувањето со хардвер на компанијата, фактор што го смени фокусот на Huawei на софтверската технологија.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *