Уникатната продавница на Apple наскоро ќе се отвори во Сингапур

Уникатната продавница на Apple наскоро ќе се отвори во Сингапур

Во Сингапур големиот технолошки центар на тој дел од светот деновиве се појави необична лебдечка топка со значителна големина. Apple официјално потврди дека ова е нивната нова физичка продавница Apple Store сосема уникатен изглед.

Пловечката шарена сфера продолжува серија необични архитектонски решенија на Apple како што е стаклената коцка на 5-та авенија во NewYјорк или Истанбул,целокупната фасада во Сеул,стаклениот плоштад во Милано, стаклениот дрвен валјак во Бангкок и слично.

Погледнете ги најубавите и необични продавници на Apple во приложената галерија:

Apple Store Банкок

Apple Store Нев јорк

Apple Store Milano

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *