Messenger и WhatsApp ке ги снема засекогаш?

Messenger и WhatsApp ке ги снема засекогаш?

Фејсбук пред извесно време објави дека ќе воведе уникатно решение што ќе овозможи уникатна комуникација помеѓу сите нивни платформи.Ова конкретно би значело дека Фејсбук сака уникатен систем за разговори за Фејсбук, Инстаграм и WhatsApp кој ќе изгледа и ќе работи слично на Messenger.

Но иако досега немаше многу разговори, Фејсбук активно работи на тоа воведе ново решение за одреден дел од корисниците што е ограничено до денес.

Иако беше најавено дека новиот систем целосно ќе оживее во текот на оваа година се чини дека само дел од комуникацијата помеѓу Фејсбук и Инстаграм ќе оживее оваа година. 

 Целиот овој нов комуникациски систем ќе стане уште подобар и пофункционален кога WhatsApp е вклучен во играта.Со поврзување на оваа популарна апликација со новиот систем Фејсбук ќе ја однесе сè на повисоко ниво затоа што ќе можете да испраќате едни на други пораки на сите платформи на Facebook така што корисниците повеќе нема да треба да користат повеќе апликации затоа што ќе можат да сторат сè од една апликација. 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *