Објавена нова серија на Logitech G Color Collection

Logitech подготви специјална понуда

Ако размислувате да започнете нова сметка во живо или сметка за пренос како Twitch, веројатно веќе знаете дека квалитетот на содржината зависи целосно од опремата.

Logitech подготви специјална понуда за корисниците кои се заинтересирани за таква можност.

Наречена G Color Collection која вклучува неколку интересни уреди кои ги покриваат сите ваши мултимедијални потреби.

Првиот производ што ќе биде дел од G Color Collection се привлечни слушалки со заменливи ремени кои имаат и капаци на микрофони.

Новиот опсег на Logitech нуди и привлечна тастатура, како и два компјутерски глувци, од кои едниот е безжичен, а на другиот му е потребен кабел за да функционира.

Logitech G733 се аудио слушалки кои нудат врвен квалитет и се базираат на DTS слушалки: X технологија, обезбедувајќи максимален квалитет на звукот.

Компанијата ветува дека со 50% од јачината на звукот може да очекувате повеќе од 29 часа време да слушате музика. Logitech G733 е исто така оптимизиран за PlayStation 4. Цената е 139 американски долари.

Другите опции вклучуваат механички копчиња и безжична технологија на светлата. Продажбата започнува од 230 долари.

Другите додатоци кои стануваат дел од серијата G Color Collection се глувците Logitech G305, бидејќи безжичната верзија чини 60%, а за основниот модел ќе мора да платите 40 долари.

Новите уреди ќе бидат достапни за потрошувачите од септември и се само првите претставници на брендот G Color Collection на Logitech.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *