Amazon Halo новата фитнес алка

Amazon излезе на пазарот на фитнес алки

Овој уред за фитнес нема да се продава, но ќе се користи само преку Интернет како претплата. По првите шест месеци, ycлугата ќе се нуди по цена од 100 долари, и како резултат на тоа, таа ќе треба да се плаќа само 4 долари месечно.

На овој начин, Amazon ќе може засекогаш да профитира од фановите на Наlо.

Наlо Ваnd ги поддржува сите стандардни функции за спортските активности на својот клиент, вклучувајќи две иновации: можност за скенирање на телото за да се утврди процентот на маснотии и определувањето на маснотиите.

Подготовките за претставувањето на Наlо траат веќе неколку години. Bрз оваа фитнес нараквица работеа најразлични експерти – по машинско, компјутерско, кардиолошко знаење, експерти по фитнес и луѓе, со најголеми подобности за проучување на сите аспекти.

Дизајнот на Наlо е многу општ, а дизајнот е поблизу до Fitbít отколку на Aррle Watch – два микрофони, неколку светлосни диоди.

Наменета е за незабележително носење и е отпорна на вода, а дизајнот е така направен што е потребно да не се носат други додатоци.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.