Galaxy Z Flip Thom Browne Edition

Z Flip со извонредно издание

Сите го видовме новиот револуционерен телефон на Samsung наречен Z Flip.

Овој пат сме изненадени со новото издание наречено Thom Browne Edition.

Ова е многу повеќе од само друг телефон. Тоа е патување – пат кон иднината. Тоа се три дела во семејството за пионерска технологија Samsung, нанесено со визуелниот идентитет на Том Браун, во совршена хармонија за дизајн.

Поврзување на модата со технологијата и сегашноста со иднината.

Две марки се соединуваат за целосно ново искуство.

Особениот дизајн на универзумот на Том Браун се спојува со технолошката визија на Самсунг и нејзиниот иконски паметен телефон и заштитен материјал.

Иновативниот нов фактор на форма на Galaxy Z Flip е наметнат во нијанси инспирирани од костумот Том Браун.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *