Huawei Watch GT 2 Pro со спортска и класична везија на есен

Huawei Watch GT 2 Pro со спортска и класична везија на есен

Веќе знаеме дека Huawei работи на барем една нова паметна носат Watch Fit.Ново и прилично раскошно истекување сега додава и Watch GT 2 Pro на списокот.Како што сугерира името ова не е целосно нов уред како што е правоаголен Fit туку надградба или следна итерација на предводникот GT-линија на носители на запалување на компанијата.Watch GT 2 Pro ќе влезе барем во варијанта на Classic и Sport.Huawei има различни варијанти на своите Watch GT уреди секоја од нив има класичен, спорт и елит.Новиот дизајн се потпира на оригиналниот Huawei Watch од 2015 година.

За разлика од него и GT 2 сепак GT 2 Pro се чини дека користи малку помалку стандарден дизајн за прицврстување со имаа кружна форма посебни кожни и гумени ременчиња како и побрзо полнење на батеријата која ќе има поголема издржливост.

Наесен би требало да лансира нова верзија на смарт часовникот Watch GT 2 Pro спортската и класичната верзија на Huawei Watch GT 2 Pro.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.