PlayStation 5 ќе биде одложен

САД и Канада ќе бидат првите што ќе ја добијат конзолата

Еден корисник на Твитер кој се вика Ријан ван Вик забележал забележан на крајот од трејлерот Call of Duty: Black Ops Cold War што го означува датумот на објавување за САД и Канада ќе биде различен од оној за останатите на светот, навидум порано.

Holiday 2020 традиционално се однесува на времето пред Божиќ, во суштина четвртиот квартал од календарската година (октомври-декември), каде што Late 2020 најверојатно би значело во последниот месец од годината.

Фактот дека можноста да го регистрирате вашиот интерес за претходна нарачка на PlayStation 5 беше достапна само на пазарот во Северна Америка има многу повеќе смисла, гледајќи го ова.

Се разбира, ова може да биде грешка од делот на Activision, едноставен механизам за ставање во место, а не отстранет од трејлерот на Call of Duty.

Само времето ќе покаже на тоа, но знаеме дека Activision Blizzard ги има истите информации на веб-страницата на Call of Duty: Black Ops Cold War.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *